Запрошуємо на інтенсивний Курс «Англійська для експортерів»

Галузь:

 

Anglia Network Europe – діюча мережа шкіл англійської мови в Нідерландах, що складається із  375 шкіл, коледжів та університетів, які працюють разом, щоб стимулювати і структуризувати вивчення та викладання англійської мови. У 2015 році вона випустила більше 21000 учасників міжнародних іспитів, літніх шкіл та навчальних курсів.

Anglia Network Europe : «Наші викладачі не просто є носіями мови, вони є професіоналами своєї сфери, в даному курсі – у сфері експорту»

За 10 годин Курсу Ви  розширите свої професійні горизонти, отримавши  практичні знання та навички по:

 

  • Термінології міжнародної торгівлі
  • Встановленню нових іноземних контактів
  • Презентації компанії та написанню комерційних пропозицій
  • Веденню листування з партнерами
  • Розумінню нормативної документації .

Для реєстрації на курс необхідно пройти он-лайн тестування для визначення рівня знання мови на офіційному сайті www.anglianetwork.eu (Practice/PlacementTest/OnlineTest/Firstname, Lastname, Email/GetStarted!) та вислати на liudmyla@cci.lviv.ua свої контактні дані з темою електронного листа «Англійська для експортерів».

Початок курсу 16 квітня 2018 року.  

Знижка  10% для членів Львівської торгово-промислової палати та для компаній, від яких буде більше 1 учасника.

Bідгуки за перший курс, що пройшов у січні:

Чернянська Олеся, фін.директор  ТзОВ «Агролайф корми»:

«Це було п’ять днів драйву! Я стала думати англійською! Курс «Англійська для експортерів» закінчився і мені вже не вистачає  того ритму – двогодинна ранкова натхненна практика  та вечірня підготовка та відправка домашнього завдання. Курс та тренер перевершили мої очікування. Ми отримали багато дійсно корисних порад.»

Наталя Істоміна,  ТОВ «Кондитерська фабрика «ЯРИЧ»:  «Це новий для мене формат навчання, і він мені однозначно сподобався.»

Економте час на пошуки потрібної міжнародної навчальної програми, отримайте кваліфіковану допомогу з вивчення англійської мови від професіоналів швидко, якісно та доступно! 

Контактна особа:

Людмила Горбачова

тел.: 38 032 295 01 25

тел.моб.: 38 096 23 75 340,

e-mail: liudmyla@cci.lviv.ua