Львівські ресторатори представили українську кухню під час Давоського форуму

Галузь:

Учасники щорічного Всесвітнього економічного форуму (ВЕФ), що традиційно відбувається у січні в Давосі (Швейцарія), цьогоріч вперше мали можливість скуштувати страви української кухні. На запрошення своїх неодноразових клієнтів – швейцарських підприємців – колективи львівських ресторанів «Вероніка», «Чорний Кіт», «Амадеус» організували чотириденний фестиваль української кухні у престижному п’ятизірковому готелі Grand Resort Bad Ragaz (містечко Bad Ragaz).

Позитивними враженнями від участі у фестивалі з редакцією ЗК поділився Андрій Іонов, президент компанії ДП «Албіс-Компані»: «Україна – це частина Європи, і з тими, які знають її як географічну пляму, найшвидше можна познайомитися через смак. А смак, я думаю, всім сподобався. У доброму виконанні українська кухня може стати  дуже-дуже конкурентною і про це свідчать відгуки відвідувачів».  Він висловив особливу подяку ЛТПП за допомогу у вирішенні багатьох організаційних питань, підготовці супровідних документів, а також за сприяння у вирішенні проблем перевезення продуктів харчування, алкогольних виробів задля належного представлення автентичної галицької кухні.