Навчання членів тендерного комітету та уповноважених осіб.

Галузь:


Деталі Події

  • Date:

Категорія:

Дата: 10/12/2019 - 11/12/2019 Цілий день


НАБІР В ГРУПУ ЗАВЕРШИВСЯ. ДОДАТКОВИЙ СЕМІНАР ВІДБУДЕТЬСЯ

18-19 ГРУДНЯ 2019 РОКУ

16 жовтня 2019 року, президент України підписав законопроект №1076 цей документ, вносить серйозні зміни до Закону «Про публічні закупівлі». Документ набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування, та вводиться в дію через шість місяців    .

У прес-службі глави держави повідомили, що  «Закон має на меті забезпечення ефективного, прозорого та якісного здійснення публічних закупівель, запобігання проявам корупції, розвиток конкурентного середовища та добросовісної конкуренції у сфері публічних закупівель в Україні».

Слід зауважити, що законопроект №1076 передбачає персональну відповідальність посадових осіб (керівників).

10 – 11 грудня 2019р. Львівська торгово-промислова палата проводить навчання членів тендерного комітету та уповноважених осіб.

Програма семінару передбачає

  • Зміни та нововведення у сфері закупівель (тендери від 50 000 грн;, 24 год. на виправлення помилок; більш ефективне оскарження торгів; штрафи для організаторів за невиконання рішень АМКУ; ProZorro Market);
  • Планування держаних закупівель;
  • Моніторинг та відповідальність у сфері закупівель;
  • Допорогові процедури;
  • Відкриті торги : тендерна документація;
  • Договір про закупівлю: істотні умови, порядок внесення змін до ціни пропозиції, в тому числі у разі закупівлі товарів медичного призначення, будівельних робіт, енергоносіїв
  • Оцінка тендерних пропозицій Відхилення тендерних пропозицій, підстави зміни тендерних торгів.
  • Переговорна процедура: порядок та випадки застосування. Конкурентний діалог.
  • Оскарження процедур закупівель.
Учасники семінару мають можливість отримати відповіді на запитання у лекторів-практиків фахівців ПП «Юридичної фірми «Світ права» Ірини Корди та Тамари Бахтіної.

Учасники семінару після закінчення навчання отримують іменний сертифікат про проходження навчання, збірник з нормативними документами  на паперовому та електронному носіях, а також забезпечуються харчуванням (обід та кава-перерва).

 

Навчання  членів тендерного комітету проводитися 10 – 11 грудня  2019 року.  Вартість навчання для одного представника від організації становить  1500 – грн. з ПДВ.

Анкета-заявка

Для участі у семінарі просимо надати заявку за формою, що додається, факсом за номером (032-295-51-83, 032-276-46-11) або е-mail: valkanna@cci.lviv.ua. Повідомляємо, що семінари будуть проводитися і в подальшому. Також проводяться виїзні семінари на базі підприємства замовника.

Додаток: форма заявки для участі у семінарі.