Руслана РИМАРСЬКА: «Коли твої солодощі їдять дітки…»

Галузь:

Про проблеми здорового харчування, про особливу аудиторію, для якої створюється продукт, про екологічні аспекти добору інгредієнтів у розмові з директором сімейної пекарні «Будьмо здорові» (печиво ТМ «Смакулі») – Русланою Римарською:

 

Пані Руслано, сьогодні бути еко – модний трендЯкщо ж говорити про користь, то якою компанія є сьогодні?

Ми – перший виробник продукції без глютену (клейковини) в Україні. Виготовляємо солодощі, печиво. У нас досить молода компанія, молода команда. Проте у цьому є й плюси: відразу освоїли нову технологію, новий вид продукції без «пережитків» минулого. Для безглютенової продукції – це надзвичайно важливо. Далі розповім чому. Я почала цей бізнес у 2010 році, після народження синочка. Саме в цей період ми почали пекли хліб без дріжджів.

Що спонукало Вас взятись за настільки спеціалізовану нішу?

Здорове харчування для дітей. Виробництво це справді затратне на старті, потребує значних капіталовкладень, розробки технології, що відповідатиме цінностям, які ми пропагуємо. Але наша мета – допомога дітям та дорослим відчувати якість життя через якісну їжу – нівелює всі питання, мотивує розвиватись далі. Усі виробничі потужності ми запустили з нуля, робили згідно європейських стандартів.

Читати далі