Круглий стіл: «7 принципів НАССР (ХССП)»

Галузь:


Деталі Події

  • Date:

Категорія:

Дата: 11/11/2019 00:00


У рамках роботи Комітет з питань ресторанного бізнесу та харчової промисловості при  Львівській торгово- промисловій палаті організовує Круглий стіл, темою якого буде «7 принципів НАССР (ХССП)». Принципи НАССР – це фокусування на ідентифікації, моніторингу та контролі небезпек в критичних контрольних точках визначених скрізь виробничий ланцюг.Це постійний контроль процесів після їх налагодження  у відповідності до стандартів.

1.Проведення аналізу небезпечних факторів.

2.Визначення критичних контрольних точок.

3.Встановлення граничних значень.

4.Введення системи контролю за ККТ.

5.Встановлення коригувальних дій, що їх необхідно вжити,коли спостереження свідчать, що певна ККТ виходить з-під контролю.

6.Встановлення процедури перевірки для підтвердження того, що система НАССР працює ефективно.

7.Розроблення методів документування всіх процедур і ведення записів, пов’язаних із   цих принципів.

Захід відбудеться 11 листопада о 13.00 в PRO100 хабі на ринку Шувар.

Кількість місць обмежена.

Заявка

Участь у заході-безкоштовна.

Для участі потрібно заповнити Заявку на участь та надіслати контактній особі – секретарю Комітету з питань ресторанного бізнесу та харчової промисловості Смірновій Тетяні:smirnova@cci.lviv.ua, або Голові Комітету – Лукович Лідії:  Luklida@hotmail.com