Категорія:
Дата: 08/10/2020 13:30 - 16:00
Як львівські ресторани навчились заробляти на тому, що інші викидають до смітника, можна буде почути 8 жовтня на семінарі: «Львівські заклади громадського харчування знають як поєднати бізнес та європейську модель управління відходами: успішні кейси». Зум-подія відбудеться під час 13-го Екуменічного соціального тижня. Початок о 13:30 год. Також трансляція буде доступна у Facebook та YouTube.
Ініціатори проведення заходу: Інститут екуменічних студій Українського католицького університету, Громадська ініціатива «Чисте місто», МБО «Екологія. Право. Людина».
Спікери:
- Ольга Мелень-Забрамна, керівниця юридичного відділу МБО «Екологія. Право. Людина»
- Ірина Миронова, голова Громадської організації «Нуль відходів Львів»
- Тарас Маселко, керівник PR-відділу Холдингу емоцій «!FEST»
- Іванна Калетин, керівниця господарського відділу «Банк готель», м. Львів
- Тарас Колодій, заступник директора ТОВ «Грін-Ера»
- Надія Шлапак, співвласниця та маркетинг-директорка мережі Kredens cafe
Модеруватиме розмову Ганна Хомечко, керівниця проектів і програм МБО «Екологія. Право. Людина».